Disclaimer


1. Deze disclaimer is bedoeld voor:

 • Website: iedere website waarin de uitgever een hyperlink naar deze disclaimer opneemt met de intentie deze disclaimer daarop te laten gelden.
 • Uitgever: de bevoegde uitgever van de website;
 • Gebruik: alles wat via handelingen via de website kunnen worden verricht of voort vloeit.
 • U: de gebruiker van de website.
 • Inhoud: onder meer teksten, afbeeldingen, hyperlinks, geluids- en/of videofragmenten en/of andere objecten.
 • Schade: directe of indirecte schade van welke aard dan ook, onder meer verloren data en zaken, gederfde omzet, winst of ander economisch nadeel.

2. Bij gebruik van deze website stemt u in met deze disclaimer.

3. Sandro Ferraccini Hairsylist spant er zich voor in de inhoud van de website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

4. De uitgever verstrekt de inhoud zonder garantie of waarborg betrekkende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins, van de website in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt.

5. De uitgever is niet aansprakelijk voor eventuele schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit het gebruik maken van de website of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen.

6. De uitgever mag de website naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment en zonder mededeling (laten) veranderen of beëindigen. Hierbij is de uitgever is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

7. De uitgever is niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de website gekoppelde bestanden van derden.

8. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de website of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving met betrekking tot privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. De gebruiker is verantwoordelijk voor al hetgeen hij/zij vanuit de website verstuurt.

9. De uitgever heeft het recht om u de toestemming te ontzeggen de website te gebruiken en/of het gebruik van bepaalde diensten van de website te ontzeggen. Tevens kan de uitgever de website monitoren.

Direct een afspraak maken?


Tel: 023 – 551 05 25
E-mail: info@sandro-ferraccini.nl

De Italiaanse top-hairstylist van Haarlem en omstreken

 • Onze klanten aan het woord

  Uitermate tevreden over Sandro! Topkapper.

  Nicole van der Weijden-Welbergen

 • Onze klanten aan het woord

  Sandro’s stijl is een perfecte menging tussen klassieke/chic, trendy looks uit Italië en de Nederlandse “casual” uitstraling. Natuurlijk en modern tegelijkertijd. Ik voel me bij hem echt thuis! Lo stile di Sandro e’ un mix perfetto tra il look italiano, dal classico/chic al trendy, e il disinvolto stile olandese. Moderno ma naturalissimo.

  Marina Turco

 • Onze klanten aan het woord

  “Sandro is gewoon een vakman. Al meer dan 9 jaar zit ik bij Sandro in de stoel. Mijn haar heeft in die tijd verschillende variaties gehad. Elke knipbeurt vertrouw ik Sandro mijn haar toe en krijgt hij de volledige vrije hand. Hij weet namelijk heel goed wat bij mij past. Altijd stap ik blij en ontspannen weer uit de stoel en heeft zowel mijn uiterlijk als innerlijk een upgrade gekregen.”

  Nathaly

 • Onze klanten aan het woord

  “Ik ben gezegend met een lange dikke haardos. Fijn natuurlijk, maar niet eenvoudig om het goed te kunnen dragen. Voorwaarde is dat het heel goed geknipt moet worden. Getipt door een kennis, die zweerde bij Sandro zijn knipkunsten, ben ik bij hem in de stoel terecht gekomen. Met zijn kennis en oog voor detail creëert hij een fantastisch kapsel, wat past bij jou en lange tijd goed blijft zitten door de perfecte snit.”

  Isabelle