Salon


Licht, fris, modern en open, met zorgvuldig gekozen accenten. Zo kun je de salon van kapper Sandro Ferraccini aan de Kleine Houtstraat 13A wel omschrijven. Na tien jaar was het tijd voor een frisse wind. Een kapper met een eigen zaak is tenslotte ook een ondernemer en na tien jaar ging het kriebelen. Een nieuwe plek en een nieuwe aanpak. Een salon in het hartje van Haarlem, waarin de wensen en ideeën van Sandro zijn samengekomen. Een ruimte waar je je als klant direct thuis voelt en die de kwaliteit en oog voor detail van Sandro weerspiegelen.

Een moment voor jezelf

Het ontwerp komt voort uit een samenwerking met design architect Mark Fuller. Resultaat is een stijlvolle winkel, met een spa-achtige uitstraling, waar rust heerst. Dat is precies wat Sandro wil zijn klanten graag wil bieden. Rust, -een moment voor jezelf- zoals dat in de reclame heet is belangrijk. ‘Ik ben trots op mijn klanten en ik wilde ze meer kunnen bieden. Deze salon heeft de uitstraling die bij mijn klanten past,’ vertelt Sandro, ‘En natuurlijk hebben we het ook een beetje voor onszelf gedaan. Werken in zo’n omgeving geeft ons ook energie en inspiratie.’

‘Onze klanten gaan altijd mooier de deur uit.’

Direct een afspraak maken?


Tel: 023 – 551 05 25
E-mail: info@sandro-ferraccini.nl

De Italiaanse top-hairstylist van Haarlem en omstreken

 • Onze klanten aan het woord

  Uitermate tevreden over Sandro! Topkapper.

  Nicole van der Weijden-Welbergen

 • Onze klanten aan het woord

  Sandro’s stijl is een perfecte menging tussen klassieke/chic, trendy looks uit Italië en de Nederlandse “casual” uitstraling. Natuurlijk en modern tegelijkertijd. Ik voel me bij hem echt thuis! Lo stile di Sandro e’ un mix perfetto tra il look italiano, dal classico/chic al trendy, e il disinvolto stile olandese. Moderno ma naturalissimo.

  Marina Turco

 • Onze klanten aan het woord

  “Sandro is gewoon een vakman. Al meer dan 9 jaar zit ik bij Sandro in de stoel. Mijn haar heeft in die tijd verschillende variaties gehad. Elke knipbeurt vertrouw ik Sandro mijn haar toe en krijgt hij de volledige vrije hand. Hij weet namelijk heel goed wat bij mij past. Altijd stap ik blij en ontspannen weer uit de stoel en heeft zowel mijn uiterlijk als innerlijk een upgrade gekregen.”

  Nathaly

 • Onze klanten aan het woord

  “Ik ben gezegend met een lange dikke haardos. Fijn natuurlijk, maar niet eenvoudig om het goed te kunnen dragen. Voorwaarde is dat het heel goed geknipt moet worden. Getipt door een kennis, die zweerde bij Sandro zijn knipkunsten, ben ik bij hem in de stoel terecht gekomen. Met zijn kennis en oog voor detail creëert hij een fantastisch kapsel, wat past bij jou en lange tijd goed blijft zitten door de perfecte snit.”

  Isabelle