Methode


Pas gewassen haar vertelt de waarheid.

Het vertelt de waarheid over hoe het haar van nature valt en hoe het voelt. De natuurlijke val en structuur van het haar vormen het uitgangspunt voor kapper Sandro Ferraccini. Elke coupe begint bij de natuurlijke val van het haar. Heeft het haar een slag of een krul? Is het stijl, dik of juist dun? Allemaal factoren die bepalen wat je kunt doen met een kapsel. ‘Pas als ik zie hoe het haar van nature valt ga ik ermee werken’, vertelt Sandro.

Unieke kniptechniek

Bij een van de grote Italiaanse stylisten heeft Sandro zijn onderscheidende precisie kniptechniek geleerd. Een unieke techniek die hij inmiddels zelf tot in de puntjes heeft geperfectioneerd. Resultaat is een kapsel dat altijd perfect valt en (ook niet onbelangrijk) makkelijk zelf in model te brengen is.

‘Mijn kapsels versterken je individuele schoonheid’

Direct een afspraak maken?


Tel: 023 – 551 05 25
E-mail: info@sandro-ferraccini.nl

De Italiaanse top-hairstylist van Haarlem en omstreken

 • Onze klanten aan het woord

  Uitermate tevreden over Sandro! Topkapper.

  Nicole van der Weijden-Welbergen

 • Onze klanten aan het woord

  Sandro’s stijl is een perfecte menging tussen klassieke/chic, trendy looks uit Italië en de Nederlandse “casual” uitstraling. Natuurlijk en modern tegelijkertijd. Ik voel me bij hem echt thuis! Lo stile di Sandro e’ un mix perfetto tra il look italiano, dal classico/chic al trendy, e il disinvolto stile olandese. Moderno ma naturalissimo.

  Marina Turco

 • Onze klanten aan het woord

  “Sandro is gewoon een vakman. Al meer dan 9 jaar zit ik bij Sandro in de stoel. Mijn haar heeft in die tijd verschillende variaties gehad. Elke knipbeurt vertrouw ik Sandro mijn haar toe en krijgt hij de volledige vrije hand. Hij weet namelijk heel goed wat bij mij past. Altijd stap ik blij en ontspannen weer uit de stoel en heeft zowel mijn uiterlijk als innerlijk een upgrade gekregen.”

  Nathaly

 • Onze klanten aan het woord

  “Ik ben gezegend met een lange dikke haardos. Fijn natuurlijk, maar niet eenvoudig om het goed te kunnen dragen. Voorwaarde is dat het heel goed geknipt moet worden. Getipt door een kennis, die zweerde bij Sandro zijn knipkunsten, ben ik bij hem in de stoel terecht gekomen. Met zijn kennis en oog voor detail creëert hij een fantastisch kapsel, wat past bij jou en lange tijd goed blijft zitten door de perfecte snit.”

  Isabelle