Over Sandro


Italië

Twee oudere neven in Italië waren ooit de inspiratie voor zijn keuze. Kapper. Dat wilde de jonge Sandro Ferraccini ook worden. De uitdrukking ‘het vak vanaf de grond leren’ heeft voor Sandro een bijna letterlijke betekenis. Op 16 jarige leeftijd is hij in Palermo begonnen met haren wassen en het vegen van de salon. En dat zelfs de meest nederige taken uiteindelijk hun vruchten afwerpen blijkt wel. ‘Het mooie van haarwassen is dat je leert en ziet hoe het haar echt voelt en van nature valt. Dat is voor mij nog altijd de basis voor de manier waarop ik werk’, vertelt Sandro.

Sandro Ferraccini, hairstylist in Haarlem

Gedreven door ambitie en de wil om meer te leren bracht hem naar Rome. De vervolgstappen richting de topsalons in Milaan, Parijs en Amsterdam waren eigenlijk vanzelfsprekend. Leerzame jaren, waarin Sandro niet alleen de details van het kappersvak in de vingers kreeg, maar ook zijn ondernemerskant ontdekte. De liefde bracht hem naar Haarlem, waar hij uiteindelijk ook zijn droom kon verwezenlijken: zijn naam verbinden aan zijn een eigen salon.

Sandro Ferraccini Hairstylist.

Gevestigde naam

In de tien jaar die volgden is Sandro Ferraccini uitgegroeid tot een gevestigde kappersnaam in Haarlem en omgeving. Zowel dames als heren weten zijn salon te vinden. Dit is een winkel met een spa-achtige uitstraling’, vertelt Sandro, ‘Precies wat ik wilde, omdat mijn klanten zijn meer waard, dan wat ik hiervoor had.’ Quality time bij de kapper, dat is wat Sandro zijn klanten wil bieden aan de Kleine Houtstraat 13A in Haarlem.

‘Deze salon is helemaal wat mijn klanten verdienen.’

Direct een afspraak maken?


Tel: 023 – 551 05 25
E-mail: info@sandro-ferraccini.nl

De Italiaanse top-hairstylist van Haarlem en omstreken

 • Onze klanten aan het woord

  Uitermate tevreden over Sandro! Topkapper.

  Nicole van der Weijden-Welbergen

 • Onze klanten aan het woord

  Sandro’s stijl is een perfecte menging tussen klassieke/chic, trendy looks uit Italië en de Nederlandse “casual” uitstraling. Natuurlijk en modern tegelijkertijd. Ik voel me bij hem echt thuis! Lo stile di Sandro e’ un mix perfetto tra il look italiano, dal classico/chic al trendy, e il disinvolto stile olandese. Moderno ma naturalissimo.

  Marina Turco

 • Onze klanten aan het woord

  “Sandro is gewoon een vakman. Al meer dan 9 jaar zit ik bij Sandro in de stoel. Mijn haar heeft in die tijd verschillende variaties gehad. Elke knipbeurt vertrouw ik Sandro mijn haar toe en krijgt hij de volledige vrije hand. Hij weet namelijk heel goed wat bij mij past. Altijd stap ik blij en ontspannen weer uit de stoel en heeft zowel mijn uiterlijk als innerlijk een upgrade gekregen.”

  Nathaly

 • Onze klanten aan het woord

  “Ik ben gezegend met een lange dikke haardos. Fijn natuurlijk, maar niet eenvoudig om het goed te kunnen dragen. Voorwaarde is dat het heel goed geknipt moet worden. Getipt door een kennis, die zweerde bij Sandro zijn knipkunsten, ben ik bij hem in de stoel terecht gekomen. Met zijn kennis en oog voor detail creëert hij een fantastisch kapsel, wat past bij jou en lange tijd goed blijft zitten door de perfecte snit.”

  Isabelle